Sunday, July 27, 2008

Till Markus F

Jag cyklade in till stureplan en fredagmorgon, förmodligen i Maj. typ kvart över sju så passerade jag odengatan och passade på att knäppa den här bilden med mobben. Meningen var att det skulle bli en del av nått inlägg i någon tråd på happy där Markus F ondgjorde sig över alla svetton i reflexväst och hyllade sin nära släkting som cyklade till jobbet i kamrerskostym.

Återigen så visar det sig att det där med folks åsikter om cyklister är baserade på de cyklister som syns, och inte på något representativt snitt av cyklistmassan. =)
Posted by Picasa

Snart slut på bloggpausen

Det var visst ett tag sedan jag var här och skrev. Jag vet inte riktigt varför för jag har haft ganska mycket att skriva om. Vi har cyklat tandem i Hellas, tagit oss runt Lida Loop och deltagit i Lofsjön runt. Nu i veckan cyklade vi i Åre, vilket genererade en hel del anektdoter, precis som vanligt. Cykeln kommer kräva en hel del service när vi kommer hem bara.

Jag skall försöka blogga lite mer "intensivt" i framtiden. Jocke kan ju blogga från sin Iphone, så jag får nog skaffa en sådan. =)
Posted by Picasa